Over Alphacomm Digital Commerce

Alphacomm Digital Commerce is marktleider in de online distributie van prepaid tegoed. Het bedrijf is sinds 2000 actief in meerdere landen. De focus ligt daarbij op het neerzetten van een perfecte klantervaring. Het support team is daartoe 7 dagen per week bereikbaar via email en social media en van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 17 uur ook telefonisch.

Prepaid tegoed wordt verkocht via partner websites, alsmede via eigen websites als www.opwaarderen.nl en www.aufladen.de. Het bedrijf biedt niet alleen een oplossing aan voor de (ver)koop van prepaid content via het internet, maar biedt klanten ook de mogelijkheid te bestellen met een Tablet, iPad of smartphone.

Een omzet van meer dan 30 miljoen per jaar, veel aandacht voor privacy en veiligheid en een certificering van o.a. Thuiswinkel zijn slechts enkele van de doelen die het bedrijf behaald heeft. In de komende jaren verwacht Alphacomm Prepaid Services een verdere groei door te maken. Alphacomm Prepaid Services behoort nu reeds tot de top 10 van webwinkels in Nederland en is één van de grootste iDEAL partners. Zij loopt voorop in de toepassing van nieuwe technieken die het de klant makkelijker maakt om beltegoed via telefoon of internet te kopen

Alphacomm Digital Commerce B.V.

Adres
Scheepmakerpassage 183
3011VH Rotterdam
The Netherlands

Tel: 010-7989546 (lokaal tarief)
E-mail: support@acprepaid.com

KvK: 24342267
BTW: NL811402915B01