banner_gt-mobile

GT Mobile beltegoed opwaarderen

Kies de waarde van je GT Mobile beltegoed. Je ontvangt je beltegoed code direct per e-mail.

gtmobile

GT-Mobile €10

Opwaardeercode
Bestel

gtmobile

GT-Mobile €20

Opwaardeercode
Bestel

GT Mobile beltegoed

GT Mobile opwaarderen doe je het gemakkelijkst op Beltegoed.com. Bij ons koop je een GT Mobile beltegoedcode binnen de minuut. Dat is dus veel sneller dan wanneer je naar de winkel gaat of bij een andere site winkelt. De transactie verloopt uiterst eenvoudig en we leggen je stap voor stap uit hoe je het tegoed op je GT Mobile sim opwaardeert.

Je koopt GT Mobile beltegoed door het bedrag van jouw keuze aan te klikken en te betalen via de Beltegoed.com SSL-beveiligde verbinding. Daarna ontvang je direct je opwaardeercode per email. Opwaarderen gaat via de onderstaande instructies.

Hoe je de GT Mobile opwaardeercode gebruikt

Hou de email van Beltegoed.com met de opwaardeercode bij de hand. Pak je telefoon en draai 1244. Zet de telefoon op speakerphone, maar zorg ervoor dat je ook cijfers kunt intoetsen. Een opgenomen stem vertelt je precies wat je moet doen. Volg deze aanwijzingen en voer de opwaardeercode in op de cijfertoetsen van je telefoon als daarom gevraagd wordt. Sluit af met het hekje. Daarna hoor je of de transactie goed is gegaan en hang je op. Je beltegoed is dan opgewaardeerd. Zo simpel is het!

GT Mobile beltegoed controleren

GT Mobile heeft twee mogelijkheden voor het opvragen van je beltegoed. Je kunt bellen met het servicenummer van GT Mobile, 1244, en de ingesproken aanwijzingen volgen. De tweede optie is gemakkelijker. Toets 1344 in en klik op bel/zend. Je krijgt dan een sms van GT-Mobile met daarin de hoogte en de vervaldatum van je GT Mobile beltegoed.

GT Mobile geldigheidsduur

Je GT Mobile beltegoed is onbeperkt geldig wanneer je minimaal eens per half jaar het tegoed opwaardeert.