kpn

KPN beltegoed opwaarderen

Kies de waarde van je KPN beltegoed. Je ontvangt je beltegoed code direct per e-mail.

kpn

KPN €10

Opwaardeercode
Bestel

kpn

KPN €15

Opwaardeercode
Bestel

kpn

KPN €20

Opwaardeercode
Bestel

kpn

KPN €30

Opwaardeercode
Bestel

kpn

KPN €50

Opwaardeercode
Bestel

KPN Beltegoed

KPN opwaarderen doe je het snelst op Beltegoed.com. Kies het juiste bedrag van het beltegoed dat je wilt kopen, en selecteer de betalingsmethode die bij je past. Na de betaling ontvang je direct je opwaardeercode per email. Je hoeft niet naar de winkel of de KPN site en registratie is zelfs niet vereist. Vlugger kan gewoon niet!

KPN opwaarderen – hoe doe je dat?

Simpel. Je belt eventjes naar 1244, het KPN servicenummer, en volgt de gesproken instructies. Voer de KPN beltegoed-code die je net op Beltegoed.com hebt gekocht in op het moment dat daarom gevraagd wordt en sluit af met het hekje. Binnen enkele seconden is je KPN beltegoed dan opgewaardeerd en kun je weer bellen/sms’en/surfen.

KPN beltegoed opvragen

Wil je weten wat de hoogte van je beltegoed is? Dan controleer je dat door *101# in te toetsen op je mobiele telefoon. Daarna ontvang je per ommegaande een sms met de hoogte van je KPN beltegoed. Of je kunt bellen naar 1244 en de status van je beltegoed opvragen.

KPN beltegoed geldigheidsduur

KPN prepaid beltegoed blijft altijd geldig, als je minstens een keer per zes maanden belt, sms’t internet of opwaardeert.

KPN Prepaid App

Nu nog makkelijker je KPN beltegoed opwaarderen met de KPN Prepaid App.

Download de KPN app in:
google-play-buttonapp-store