banner_ortelmobile

Ortel Mobile beltegoed opwaarderen

Kies de waarde van je Ortel beltegoed. Je ontvangt je beltegoed code direct per e-mail.

ortel

Ortel Mobile €10

Opwaardeercode
Bestel

ortel

Ortel Mobile €20

Opwaardeercode
Bestel

Ortel Mobile beltegoed

Het opwaarderen van je Ortel beltegoed doe je op Beltegoed.com. Wij zijn gespecialiseerd in de online verkoop van beltegoedcodes en bij ons ben je het snelst klaar. Online Ortel beltegoed kopen op Beltegoed.com is heel gemakkelijk en veilig. Nadat je betaald hebt sturen we je de opwaardeercode direct toe per email. Dan kan je snel weer verder bellen.

Het opwaarderen van je Ortel Mobile beltegoed doe je met behulp van onderstaande stap-voor-stap instructies.

Opwaardeerinstructies Ortel Mobile

Om je Ortel beltegoed op te waarderen, bel je naar 1244 en kies je voor optie 9. De ingesproken instructies zullen je op een gegeven moment vragen om je Ortel opwaardeercode in te voeren. Houd daarom onze e-mail met deze code bij de hand en zorg ervoor dat je telefoonscherm het cijferpad vertoont. Sluit af met een hekje, en je zojuist gekochte beltegoed zal automatisch bijgeschreven worden. Sta je in het buitenland? Dan moet je bellen naar +316 1200 1244. Het opwaarderen van Ortel Mobile beltegoed gaat dan verder hetzelfde.

Controleren Ortel beltegoed

Wil je weten wat de hoogte en geldigheid is van je Ortel beltegoed? Dan draai je *101#. Je krijgt vervolgens van Ortel een sms bericht met daarin het saldo van je beltegoed. Ook de vervaldatum van het tegoed wordt vermeld. Je kunt ook bellen naar 1244. Als je de instructies volgt, hoor je na een paar seconden wat je huidige tegoed is.

Geldigheidsduur

Het beltegoed van Ortel is altijd zes maanden geldig. Wanneer je niet opwaardeert in deze periode, kun je niet meer bellen. Dan heb je nog een maand de tijd op je beltegoed op te waarderen, waarna je beltegoed weer zes maanden ingaat.