Telfort beltegoed opwaarderen

Kies de waarde van je Telfort beltegoed. Je ontvangt je beltegoed code direct per e-mail.

telfort

Telfort €10

Opwaardeercode
Bestel

telfort

Telfort €15

Opwaardeercode
Bestel

telfort

Telfort €20

Opwaardeercode
Bestel

telfort

Telfort €30

Opwaardeercode
Bestel

telfort

Telfort €50

Opwaardeercode
Bestel

Telfort beltegoed

Je Telfort beltegoed opwaarderen doe je hier op Beltegoed.com. Dat gaat snel, gemakkelijk en geheel veilig. Je hebt het binnen een minuut voor elkaar. Dat is dus veel sneller dan naar de winkel of naar een andere site te gaan. Betaal online en je ontvangt de opwaardeercode direct via email. Het opwaarderen van je Telfort beltegoedcode doe je met behulp van de onderstaande instructies.

Hoe gebruik ik de Telfort opwaardeercode?

Door te bellen met 1244 vanaf je mobiele telefoon kun je makkelijk je Telfort beltegoed opwaarderen. Hou de beltegoedcode die je van Beltegoed.com per email hebt ontvangen bij de hand en volg de ingesproken instructies om je beltegoed op te waarderen. Sluit af met het hekje.

Telfort voordelen

Met Telfort prepaid beltegoed heb je toegang tot een uitgebreid en veilig netwerk. Je betaalt alleen voor secondes nadat je de eerste minuut hebt verbeld. Telfort biedt nieuwe klanten gratis nummerbehoud aan. Overstappen is dus probleemloos.

Telfort beltegoed opvragen

Voor het opvragen van de hoogte van je Telfort beltegoed bel je met het opwaardeernummer van Telfort, 1244, en volg je de gesproken instructies.

Geldigheidsduur van Telfort prepaid beltegoed

Telfort prepaid beltegoed blijft altijd geldig, zolang je minimaal eens in de zes maanden opwaardeert. Als je dit vergeet, dan zal Telfort je beltegoed bevriezen. Vanaf dat moment kan je mobiele telefoonnummer nog wel geactiveerd worden, maar moet je binnen 3 maanden een Telfort opwaardering doen. Na deze periode komt het mobiele telefoonnummer geheel te vervallen. Je kan dan niet langer gebruik maken van je Telfort sim.

Telfort Prepaid App

Nu nog makkelijker je Telfort beltegoed opwaarderen met de Telfort Prepaid App.

Download de Telfort app in:
google-play-buttonapp-store