banner_toggle

Toggle Mobile beltegoed opwaarderen

Kies de waarde van je Toggle Mobile beltegoed. Je ontvangt je beltegoed code direct per e-mail.

toggle

Toggle Mobile €10

Opwaardeercode
Bestel

Toggle Mobile beltegoed

Toggle Mobile beltegoed kopen gaat veel sneller op Beltegoed.com dan in de winkel of op andere sites. Doe het hier en je hebt het binnen een minuut voor elkaar gebokst. Nadat je de Toggle Mobile beltegoedcode van ons per email hebt ontvangen, is het opwaarderen van je beltegoed aan de beurt. Dat doe je door de onderstaande simpele instructies te volgen.

Hoe gebruik ik de Toggle Mobile code voor het opwaarderen van mijn beltegoed?

Opwaarderen van Toggle Mobile beltegoed is gemakkelijk. Pak je mobiele telefoon erbij en toets *101*beltegoedcode#. Druk op bel/verzend en klaar is Kees. Dan wordt je beltegoed vanzelf opgewaardeerd. Je kunt ook altijd naar het servicenummer van Toggle Mobile bellen en de instructies daar volgen. Draai gratis 1244.

Toggle Mobile beltegoed opvragen

Als je wilt weten hoeveel Toggle Mobile beltegoed je nog op je Toggle Mobile sim hebt staan, bel je naar 1244 en volg je de instructies.

Toggle Mobile beltegoed geldigheidsduur

Toggle Mobile beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je eens per 80 dagen met de Toggle Mobile Mobile simkaart belt of sms’t. Doe je dit niet, dan wordt de simkaart gedeactiveerd en kan je hem met geen mogelijkheid meer activeren.