Vodafone beltegoed opwaarderen

Kies de waarde van je Vodafone beltegoed. Je ontvangt je beltegoed code direct per e-mail.

vodafone

Vodafone €10

Opwaardeercode
Bestel

vodafone

Vodafone €20

Opwaardeercode
Bestel

vodafone

Vodafone €30

Opwaardeercode
Bestel

Vodafone opwaarderen instructie

Nadat je je Vodafone beltegoed opwaardeercode per email hebt ontvangen, kan je het bedrag op je simkaart bijschrijven. Dat is reuze eenvoudig. Je kunt naar het Vodafone servicenummer bellen door 1200 in te toetsen, en de ingesproken instructies volgen om je Vodafone beltegoed op te waarderen. Ook kan je op je mobiele telefoon *102*opwaardeercode# intoetsen en op bellen drukken. Dan wordt je nieuwe Vodafone beltegoed automatisch bijgeschreven.

Vodafone beltegoed opvragen

Wil je weten hoeveel beltegoed er nog op je simkaart staat? Toets dan *101# en druk op bellen. Dan ontvang je automatisch een sms van Vodafone waarin de hoogte van je beltegoed vermeld wordt, evenals de datum waarop dit beltegoed verstrijkt.

Geldigheidsduur Vodafone

Beltegoed van Vodafone ter waarde van €20 en €30 is altijd twaalf maanden geldig. Dus elke keer als je opnieuw opwaardeert, word je beltegoed automatisch verlengd met twaalf maanden. Koop je prepaid Vodafone beltegoed ter waarde van €10, dan is dit drie maanden geldig, en wordt deze datum automatisch drie maanden verschoven als je voor dit bedrag opwaardeert.

Vodafone Prepaid App

Nu nog makkelijker je Vodafone beltegoed opwaarderen met de Vodafone Prepaid App.

Download de Vodafone app in:
google-play-buttonapp-store